Pécsi Balázs

hermes - birkin táska - HBO Max

Egyre többen bírálják az Hermést értékesítési gyakorlata miatt

A Hermés francia divatház híres arról, hogy egyes termékeit – mint például az ikonikus Birkin vagy Kelly táskafazonokat – bizony csak jelentős várakozási idő leteltével lehet megvásárolni. Jogos önvédelmi mechanizmusnak tűnik ez a cég részéről, de mások tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak tartják azt, ahogy a márka rá szeretne tukmálni a vásárlókra sok olyan terméket is, amelyek azoknak egyáltalán nem is kellenek.

flip-flop - nyári férfi divat - férfi stílus - online férfimagazin

A strandpapucs, amely meghódította a világot: a flip-flop története

A magyarul vietnami papucsnak is nevezett egyszerű konstrukciót valójában az amerikaiak terjesztették el a 60-as években, akik viszont az inspirációt a II. világháborúban, Japánban szerezték. Ma már mindenhova (is) felvesszük a lábujjak között pántos lábbelit, de jól tesszük-e? Ennek járunk most utána!

férfi rövidnadrág - férfi divat - stílus 2023

Így viseld a rövidnadrágokat!

A sortok és bermudák a világ legegyszerűbb és legpraktikusabb darabjainak tűnnek: ha rekkenő a hőség, akkor kerülnek elő a szekrény mélyéről, lényegében a „hosszú nadrágot” helyettesítve minden élethelyzetben.

férfi divat - férfi stílus - inggallér - online férfimagazin

Beszélnünk kell az inggallérokról!

Igen, az inggallérok területén alaposan el lehet mélyedni, de ezt már tényleg csak azoknak érdemes, akik (jó értelemben vett, tehát elismerést érdemlő) piperkőcök, és a cipőjüket sem hajlandók mással megkötni, mint a Berluti-csomóval.