Az IGÉNYESFÉRFI online magazin klubja

Válts IF Business Class előfizetésre, élvezd a tagsággal
járó előnyöket és támogasd a minőségi újságírást.

Az IF Business Class klub
tagjaként…

Az IF Business Class klub tagjaként…

Prémium tartalmak

Korlátlan hozzáférést kapsz prémium tartalmainkhoz: inspiráló történetek, portrébeszélgetések, kézzelfogható eszközök – közhelyek nélkül.

Értékes network

Meghívót kapsz minden IF Business Class rendezvényre. Egy minőségi kapcsolati háló mind üzletileg, mind emberileg felbecsülhetetlen értékkel bír.

Tagsági kedvezmények

Mindenből a legjobbat. Technológiától a stíluson át a gasztronómiai hedonizmusig biztosan megtalálod a hozzád illő kedvezményeket!

Mindig lendületben

Tapasztald meg a közösség támogató erejét és csatlakozz az IF BUSINESS CLASS zárt Facebook csoportjához is!

Miről szól az
IF BUSINESS CLASS klub?

Miről szól az IF BUSINESS CLASS klub?

Az IF Business Class az Igényesférfi.hu online magazin klubja, ahol prémium tartalmakkal, izgalmas eseményekkel, kiemelt ajánlatokkal és a közösség élményével várunk.

A magazin 8 évvel ezelőtt azzal a céllal indult, hogy legyen magyar nyelven is elérhető, izgalmas és komoly tartalmat is szolgáltató felület férfiak számára, amely mind tematika, mind pedig felhasználói élmény tekintetében unikális és igényes. Az egyszemélyes történetből mára színes csapat és egy több mint 300.000 fős olvasói közösség lett.

8 éve számíthatsz ránk, mi is számítunk rád

Építsük együtt az Igényesférfi.hu online magazin történetét! Támogasd munkánkat, mi pedig ígérjük, továbbra is arra törekszünk, hogy minden nap jobbak legyünk tegnapi önmagunknál!

Hisszük, hogy az újságírás hatalom, az értékteremtés pedig soha nem volt olyan fontos, mint ma.

Miért maradnál le a meghívottak listájáról?

Play Video about siker - stílus - férfimagazin

Kiemelt ajánlataink

Wallis Motor Pest

Felejtsd el a várakozást, maxold ki a kényelmet és fókuszálj a célodra! Az IF BUSINESS CLASS klub tagjai számára szervíz esetén a Wallis Motor Pest gondoskodik a csereautóról vagy a hozom-viszem szolgáltatásról, mindezt pedig várakozás nélkül veheted igénybe, akár már másnap!
Elsőnek lenni. Te határozd meg a célt, a Wallis Motor Pest pedig partnered lesz a hozzá vezető úton! Idő, kényelem, trendek - a prémium szektorban már mások az elvárások, a Wallis Motor Pest csapata pedig arra specializálódott, hogy ezeknek az igényeknek maximálisan eleget tegyen. Újhullámos specialty kávézó, külön tárgyaló, felkészült recepció, professzionális szerviz és ügyfélkezelés, ami miatt az ügyfelek vidékről is szívesen utaznak a budapesti szalonba.
Részletek

Örülünk, hogy itt vagy!

Már csak két egyszerű lépés választ el attól, hogy élvezd az IF BUSINESS CLASS klub előnyeit!
Válaszd ki a számodra ideális opciót, és csatlakozz a klubhoz!

Havi előfizetés


Havonta megújuló előfizetés

3 450 Ft + Áfa / hó

Éves előfizetés

2 hónapra a vendégünk vagy

34 500 Ft + Áfa / év

Egyedi támogatás

8 éve számíthatsz ránk, mi is számítunk rád