3 év szünet után visszatért a népszerű budai étterem

Baltazár Grill - Baltazár étterem Budai Vár

Hangulatos helyszín, zseniális grill ételek, vagány design – sokáig úgy tűnt, a Baltazár Grill megtalálta a gasztro-siker kulcsát, a pandémia miatti bezárás után azonban három évet kellett várni az újranyitásra.

A spanyol Josper grillről és törzsvendégeiről ismert, saját szavaikkal élve gasztronómiai lubickáló- és élményközpont március 15-én nyitott újra hangulatos, macskaköves terasszal, faszénen sült grill ételekkel és autentikus borkínálattal.

Egyszerű, szerethető ételek, szívvel és lélekkel

A Baltazár Grill étlapja erősen grillhangsúlyos egyenesen a Josper faszén grillből. Gourmet street fooddal, közösen fogyasztható ételekkel, komoly húsokkal és nagyszerű vegetáriánus választékkal várja régi-új vendégeit az étterem.

Baltazár étterem étlap

Kép: Baltazár Grill

Három évnyi, szinte örökkévalóságnak tűnő hosszú bezártság után gasztronómiai lubickáló központunk, sokak törzshelye, a Baltazár végre újra kinyitja a kapuit! Március 15-től mindenkit szeretettel várunk a Baltazár Grillben – írja Facebook oldalán az étterem.

Baltazár Grill étlap

Kép: Baltazár Grill

Az 500 fokra hevített faszánen argentin marhából készült steak, hamburgerhúsok, halak és zöldségek sülnek – a klasszikus ételek mellett utóbbival reagálva a legfrissebb trendekre is.

Baltazár étterem Budai Vár

Kép: Baltazár Grill

Az étlap utolsó hasábján olyan magyaros ételek is finoman helyet kaptak, mint a csirkepörkölt vajasgaluskával, a marhagulyás vagy a somlói galuska, de a fókusz egyértelműen a grillételeken maradt. Az ebéd és a vacsora mellett az újranyitás óta egy gyors reggelire vagy egy hosszan elnyúlt vasárnapi brunchra is be lehet ugrani, ami a Várnegyedben hiánypótló irány.

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!