igényesférfi.hu

XXI. századi, sikerorientált világunkban elengedhetetlen az ápolt, igényes megjelenés. Nagy a verseny, mindenki a legjobb formáját igyekszik nyújtani, de hova fordulhat egy férfi megjelenéssel, ápoltsággal, életmóddal kapcsolatos kérdéseivel?

Erre kínál megoldást az Igényesférfi.hu online férfi életmód magazin 2013 óta hiteles, megbízható, egyedi és sok tekintetben magyar nyelven elsőként megjelenő tartalmaival és egy olyan platform megteremtésével, ahol a férfiak bátran feltehetik kérdéseiket mindennemű kényelmetlenség nélkül. Segítünk eligazodni a férfi szépségápolás útvesztőjében, hasznos tanácsokat nyújtunk a sport és életmód témakörében, prevenciós célzattal felhívjuk a figyelmet a férfi egészségmegőrzés fontosságára és a figyelmeztető jelekre.

Hisszük, hogy az ápolt, igényes megjelenés fontos, de hosszú távon csak tudatos, minőségi életmóddal lehet célravezető.

Küldetésünknek érezzük elfogadtatni, hogy az ápolt, igényes megjelenés és a tudatos életmód nem csak a nők privilégiuma, de a férfiak életének is szerves része lehet – kell, hogy legyen -, továbbá irányt mutatunk, hogy mit, mivel és hogyan érdemes használni ahhoz, hogy a férfiak sikeresebbek és felszabadultabbak legyenek mind a magán-, mind pedig az üzleti életben.

Halmai Zsófia

 

 

Halmai Zsófia

alapító – főszerkesztő

 

 

Fenyvesi Laura

 

 

Fenyvesi Laura

szerző

 

 

Hadnagy Timi - enteriőr tervező

 

 

Hadnagy Timi

szerző

 

 

Kőhegyi Attila

 

 

Kőhegyi Atilla

szerző

 

 

 

Kattints IDE és ismerd meg az Igényesférfi.hu szakértőit!