Augusztusban újranyit a Borkonyha, előtte még gasztrotörténelmet ír a csapat
A Borkonyha Desszertműhely stílusosan egy desszertvacsorával búcsúzik és még augusztusban újranyit a Borkonyha.
A Borkonyha Desszertműhely stílusosan egy desszertvacsorával búcsúzik és még augusztusban újranyit a Borkonyha.
Az elviteles/házhoz szállítós megoldás mellett néhány étterem formabontó koncepcióval próbálja a most oly távolinak tűnő éttermi élményt újrakreálni, mégpedig a vendégek otthonában.
“Ahhoz, hogy előre tudjunk tervezni, mindenképpen sokkal többet kell mutatnunk magunkból. Véleményem szerint a bizalom és az élmény most a két legfontosabb tényező.”
Mi lehet a túlélés eszköze egy olyan helyzetben, amire nincs és nem is volt bevált recept? Hogyan hat a bizalom a teljesítményre? A túrós tészta porcukorral, szalonnával vagy kristálycukorral és szalonnával az igazi?
A Nespresso Atelier hazai séfjei idén is megosztották legkülönlegesebb kávés receptjeiket